Home Algemeen Agenda Gorzenklok Web-kapel Geschiedenis Kerkgebouw Vr.Stichting


<=terug  [inhoud]  verder=>

ZANGKOREN (GK2006-nr07-17)

Koren op vakantie
Het Heilig Hartkoor viert vakantie vanaf begin juli tot en met eind augustus. De eerste repetitie is gepland op 22 augustus. De zondag erna (27 augustus) zal het koor weer acte de présence geven.
Ook de Cantorij is toe aan een welverdiende vakantie. Op 2 Juli wordt er voor het laatst gezongen. 20 Augustus verzorgt de Cantorij weer de viering.

Eerste gezamenlijke repetitie voor "Liduina"
Maandag 19 juni is in onze kerk de eerste grote repetitie geweest van het muziektheaterstuk over de Schiedamse heilige Liduina. Artistiek leider van het geheel is Marco Kalkman. Aan deze uitvoering zal naast ons H.Hartkoor, medewerking worden gegeven door zes (!) andere koren: Rosette, Femmes Vocales, New Life Singers, Promskoor, het koor van Annette Rogers en het kinderkoor de Majakids. Naar verluid ging de eerste repetitie boven verwachting. Speciaal voor middelbare scholieren wordt naar aanleiding van dit spektakelstuk een lesmethode ontwikkeld voor het vak Culturele en Kunstzinnige Vorming. Gepland zijn drie uitvoeringen in onze kerk: 1, 3 en 4 november.
(gelezen in de "Maasstad" van 21 juni)

<=terug  [inhoud]  verder=>