Home Algemeen Agenda Gorzenklok Web-kapel Geschiedenis Kerkgebouw Vr.Stichting


<=terug  [inhoud]  verder=>
 
NIEUWS (GK2006-nr08-14)

De Heilig Hartkerk op Internet
In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan de internetsite van de Heilig Hartkerk. Per 15 augustus is de site officieel in de lucht.
Het adres is:
www.heilighartkerk.nl (gemakkelijk te onthouden, nietwaar?).
De internetsite van onze parochie is mede mogelijk gemaakt dankzij de vriendelijke ter beschikkingstelling van faciliteiten door VCS-Computers (Beijerlandsestraat 1a, Schiedam) en wordt bijgehouden door de redactie van de Gorzenklok.
Op de H. Hartsite kunt u zich onder meer laten informeren over actuele zaken in onze parochie, contactpersonen, agenda’s, achtergrondinformatie etc.
De site bevat voorts de nieuwste uitgave van de Gorzenklok en een klein archief van voorgaande nummers. Ook kunt u er van alles lezen over de geschiedenis van onze parochie, over ons kerkgebouw en over de Vriendenstichting ter behoud van het kerkgebouw. De site wordt gecompleteerd met een fotogalerij en interessante links naar kerkelijke sites en sites over Schiedam en in het bijzonder de Gorzen.
De parochiesite zal voortdurend worden gecompleteerd en uitgebreid met nieuws, verslaglegging van activiteiten, nieuwe foto’s etc.
Brengt u gerust eens een bezoekje. En heeft u opmerkingen, foto’s, verhalen over nu of vroeger: lever ze aan bij de redactie!

Rommelmarkt
De najaarsrommelmarkt komt er weer aan! Waarschijnlijk op zaterdag 14 oktober 2006.
Heeft u spullen voor deze 'super' markt? U kunt ze bij ons kwijt na een telefonische afspraak met een van de bestuursleden (kijk voor telefoonnummers achter op de Gorzenklok).

Zonnebloemloten
Wilt u kans maken op geweldige prijzen en tegelijk een goed doel steunen? Koop dan Zonnebloemloten. Ze zijn verkrijgbaar in de kerk na de Mis op zondag 10 september a.s. (Nationale Ziekendag). De loten zijn ook verkrijgbaar bij Margo Heinsbroek, Gasstraat 27.

<=terug  [inhoud]  verder=>