Home Algemeen Agenda Gorzenklok Web-kapel Geschiedenis Kerkgebouw Vr.Stichting


KINDEREN EN GELOOFSOPVOEDING     <=terug

OUDERS-CONTACTGROEP
In het najaar van 2005 heeft een werkgroep een inventariserende avond georganiseerd rond kinderen en geloofsopvoeding. De ideeën zijn intussen verder uitgewerkt. We kunnen van start!

Inmiddels zijn er op 15 november 2006, 16 januari 2007 en 17 april 2007 bijeenkomsten geweest. De datum van de eerstvolgende bijeenkomst is 4 november 2007. Deze bijeenkomst heeft een speciaal karakter: complete gezinnen gaan op reis!

De reis start op 4 november om 11 uur, aansluitend op de gezinsviering, en zal spannend en leerzaam zijn. Elk gezin (ouders, kinderen, pubers) vormt een team en gaat - net als in de viering - op reis. De teams doen dit in geheimzinnige ruimtes in onze grote pastorie. Welk team zal er winnen?Ouders willen hun kinderen vaak wel meegeven dat er meer is tussen hemel en aarde. Maar hoe? En hoe doen andere ouders dat? De avonden hebben een divers karakter en er wordt leuk en bruikbaar materiaal aangereikt rond de feestdagen door het jaar.

Vier keer per jaar komen we bijeen. Alle belangstellende ouders zijn van harte welkom op de eerstvolgende bijeenkomst in de pastorie van de Heilig Hartkerk (Gorzen). Informatie over avonden en activiteiten vindt u op deze website en in het parochieblad de Gorzenklok.

Meer informatie bij: Jolanda Konings
(tel. 010-4264417, email: jolanda.konings@de-wolf.nl)

<=terug