Home Algemeen Agenda Gorzenklok Web-kapel Geschiedenis Kerkgebouw Vr.Stichting


H.HARTFEEST 2007     <=terug

Impressies H.Hartfeest 15 juni 2007
De dag na de jaarlijkse feestavond voor de vrijwilligers van onze parochie, kreeg de redactie het volgende artikel toegezonden.

Met nog een wat duf hoofd toch nog even wat impressies op papier zetten…

 

Het jaarlijkse feest begon met een viering om 19.00 uur en Lidwien wist op een bijzondere wijze ons te inspireren om onze dromen te laten uitkomen.Saamhorigheid, respect, geloof, vertrouwen en inzet blijken de sleutelwoorden om het nieuwe jaar mee verder te gaan.

 

Koffie met prachtige taart (die nog lekker smaakte ook) was het begin van een geslaagde avond.

 

Na de kozakkenritus verdwenen velen weer naar de kerk voor een doe het zelf speurtocht en werden de winnaars (rode groep) beloond met een flesje wijn.

 

De sfeer kwam duidelijk op gang na diverse versnaperingen en de haringen zag je in de kelen glijden, nagespoeld door een volgend drankje. Wat kunnen mensen toch lekker bijkletsen op zo n avond! En leuk om ieder eens van een andere kant te zien!Mijn doel van dit stukje is eigenlijk om de werkgroep pastoraat te bedanken voor het organiseren van deze avond!
Ik hoop dat tussen de bedrijven door jullie er zelf ook nog van genoten hebben! Marian, Corry, Margo, Ted, Jolanda, Lidwien en ieder die op de avond zelf een handje hebben toegestoken, bedankt!

Volgend jaar een andere werkgroep die het organiseert? Zodat jullie ook eens verwend worden! Ik stel me beschikbaar!

Groeten, Mary de Kok

<=terug